Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙ... ΦΑΣΟΛΑΔΑ!



Το δημοφιλές συγκρότημα απο την Ταϊβάν "Φαρενάιτ" που θα λάβει μέρος στην "πράσινη" συναυλία του Χόνγκ Κόνγκ.
Ολα τα είχαμε δει, αλλά και... "πράσινη" συναυλία; Πρόκειται για μια διήμερη συναυλία χωρίς ηλεκτρισμό, που θα γίνει στις 22 και 23 Αυγούστου, με χρήση αυτοσχέδιων οργάνων (για παράδειγμα, μπουκάλια με... φασόλια), στην οποία θα πάρουν μέρος 100 μουσικοί και θα την παρακολουθήσουν γύρω στα 8.000 άτομα. Ολα αυτά στο "Πράσινο μουσικό φεστιβάλ του Χόνγκ Κόνγκ".
Αλλά μην φανταστείτε ότι πρόκειται για άλλη μια οικολογική τρέλα. Απλώς οι εμπνεσυτές της θα προσπαθήσουν να καταγράψουν στο βιβλίο Γκίνες τη συναυλία ως τη μεγαλύτερη "χωρίς ρεύμα" εκδήλωση! Ετσι, οι τυχεροί ακροατές θα ακούσουν περιχαρείς τον ήχο απο τα πράσινα φασολάκια που θα δημιουργείται μέσα σε πλαστικά (μη οικολογικά...) μπουκάλια και θα απολαύσουν σκηνικά εφέ απο... πεσμένα φύλλα απο τα δέντρα! Αλλά και οι ακροατές δεν θα μείνουν άπραγοι. Οι διοργανωτές ζητούν μια σειρά δράσεων (φιλικών προς το περιβάλλον) απο τους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες θα έχουν εκπτώσεις σε ποτά και φαγητά, αν έχουν φέρει μαζί τους τα... μαχαιροπήρουνά τους, διαφορετικά θα πρέπει να πληρώσουν 5 δολάρια Χόνγκ Κόνγκ για να αγοράσουν... βιοδιασπώμενα.
Στο τέλος της συναυλίας θα περιοριστεί ο όγκος των απορριμμάτων κατά 50% τα οποία και θα απομακρυνθούν για ανακύκλωση. Κανείς πάντως δεν διευκρινίζει αν στο τέλος οι θεατές - ακροατές θα κληθούν να μαζέψουν και τα σκουπίδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου